Pompierii salvatori mereu la datorie


Indiferent de momentul zilei sau locul în care se produce o situație de urgență, pompierii dau dovadă de implicare și devotament față de semeni, acțiuni care îi încoronează cu nobilul titlu de eroi salvatori.

Luni dimineaţa, în jurul orei 07.00, şase pompieri din cadrul ISU Sălaj care se deplasau la serviciu la Garda nr. 2 Ileanda, aflându-se în trafic între localităţile Ciocmani şi Băbeni au fost martorii producerii unui unui accident rutier. În eveniment au fost implicate două autoturisme în urma căriua au rezultat două persoane rănite.

Colegii noştrii au dat dovadă de implicare, spirit civic şi devotament şi au anunţat imediat accidentul la numărul 112, au acordat primul ajutor celor două victime (unui bărbat de 34 şi unei femei însărcinate în vârstă de 20 de ani), au supravegheat permanent starea victimelor, iar până la sosirea echipajelor de ambulanţă, au decuplat bornele celor două autoturisme pentru a se evita producerea unui incendiu.

La sosirea la locul accidentului al celor două echipaje ale ambulanţei care au fost mobilizate de la Jibou, pompierii militari au sprijinit echipajele SAJ pentru extragerea în siguranţă a victimelor din autoturism.

Suntem mândri de colegii noştrii (plutonierii majori Petrulea Vasile, Stânean Cristian, Mureşan Călin, plutonierii adjutanţi şefi Fechete Adrian şi Ilieş Aurel, plutonier adjutant Drâmbe Florin) îi felicităm pentru gestul făcut!


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie