Intervenţii I.S.U. 03-04.04.2018


Marţi seara, la ora 22.35, Detaşamentul de pompieri Zalău şi SVSU Sărmăşag au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Sărmăşag.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică. Au ars acoperişurile anexei şi al casei pe aproximativ 30 mp şi a fost deteriorată instalaţia de încălzire (cazan, boiler, etc).

Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul ore 02.53, la un accident rutier grav soldat cu trei victime, pe DJ 108, între localităţile Fabrică şi Gârbou.

Pompierii ajunşi la faţa locului au intervenit pentru extragerea a două victime încarcerate din cele trei, însă din nefericire pasagerul din spate (un tânăr de 24 de ani) a fost găsit decedat. Şoferul şi un alt pasager au fost transportaţi de către două echipaje ale ambulanţei la UPU SMURD Zalău.

Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei în colaborare cu SVSU Crasna au intervenit miercuri dimineaţa, în jurul orei 05.34, la un incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie din localitatea Crasna.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică. Au ars aproximativ 200 mp din acoperişul imobilului şi s-a distrus instalaţia electrică de alimentare al utilajelor şi al instalaţiei de ventilare.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie