Recrutare candidaţi pentru admitere la instituţiile de învăţământ MAI-arma pompieri (Şcoala de subofiţeri Boldeşti şi Facultatea de Pompieri)


Începând cu data de 26.03.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj demarează activitatea de recrutare candidaţilor pentru concursul de admitere sesiunea 2018, la instituţiile de învăţământ care formează personal necesar Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel pentru Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” sunt disponibile 46 de locuri –din care 1 loc pentru etnia rromă, 1 loc S.I.E.(cu durata studiilor de 4 ani), iar pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti- 275 locuri pentru subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă şi 25 locuri de maistru militar auto I.G.S.U. ( cu durata studiilor de 1 an).

Persoanele interesate se vor adresa Structurii de Resurse Umane din cadrul din cadrul I.S.U. “Porolissum” Sălaj din municipiul Zalău, B-dul Mihai Viteazu, nr. 57, de luni până joi între orele 08.00 – 15.00, pentru relaţii suplimentare puteţi accesa următoarele adrese de web: www.academiadepolitie.ro, www.scoaladepompieri.ro, www.armyacademy.ro, www.mta.ro, www.igsu.ro, www.ncoacademy.ro.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie