Comunicat de presa nr. 7 din 18.03.2018


Sâmbătă dimineaţa, la ora 09.19 un echipaj SMURD de la Sărmăşag a fost solicitat să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane din satul Valea Pomilor. Bărbatul în vârstă de 55 de ani, a fost găsit în stop cardiorespirator, paramedicii împreună cu un echipaj al ambulanţei au iniţiat imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire pacientul nu a răspuns şi a fost declarat decedat.

La ora 17.39, un echipaj SMURD de la Garda Ileanda a fost solicitat să intervină la un caz medical în localitatea Căpâlna. La sosirea paramedicilor persoana era inconştientă (o femeie de 67 de ani), în ciuda manevrelor de resucitare iniţiate împreună cu un echipaj al ambulanţei, pacienta nu a răspuns şi a fost delarată decedată.

Sâmbătă seara, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a salva o persoană surprinsă într-un tractor blocat de către o viitură într-o vale în apropierea localităţii Meseşenii de Sus. Pompierii au reuşit să scoată persoana nevătămată din utilaj.

Din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, pompierii sălăjeni au fost solicitaţi să intervină de două ori: sâmbătă seara pompierii zălăuani au intervenit cu o motopompă pentru a scoate apa din subsolul unei case situate pe strada Romană din Zalău, pompierii de la Secţia Şimleu Silvaniei au intervenit duminică dimineaţa la o curte inundată a unei gospodării de pe strada Cehei, apa punea în pericol şi casa de locuit.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie