Comunicat de presa nr. 1


Marţi noaptea spre miercuri, Garda Nuşfalău şi SVSU Nuşfalău au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării situată pe strada Lalelelor din localitate.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător). A ars anexa gospodărească pe o suprafaţă de 60 mp , circa 60 de baloţi plante furajere, o moară electrică, un motor electric, o uşă termopan, 1000 kg cereale.

Detaţamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină astăzi 17.01.2018, la un incendiu izbucnit la o locuinţă (construcţie improvizată) situată pe strada Teodor Tuser din municipiu.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (de la un mijloc de încălzit nesupravegheat sau supraîncîlzit). Au ars pereţii şi acoperişul construcţiei pe 16 mp şi diverse bunuri aflate în imobil.

La ora 13.27, Garda Hida a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la anexa (afumătorie) unei gospodării din localitatea Sutor.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (folosirea necorespunzătoare a focului deschis în spaţii închise). A ars afumătoria improvizată, produsele din carne şi acoperişul unei anexe pe circa 6 mp.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie