Intervenţii I.S.U. 13-14.12.2017


Miercuri după masă, Garda Hida a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Bălan.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (coşul de fum necurăţat de funingine). A ars aproximativ 1 metru pătrat din tavanul imobilului.

Miercuri seara, la ora 21.43, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Iaz.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (burlan de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile). Au ars elemente din structura acoperişului, tavan din rigips pe aproximativ 15 mp, o uşă din lemn şi pereţi din rigips pe circa 10 mp.

Joi dimineaţa, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la un container de gunoi situat pe strada Alexandru Lăpuşneanu din municipiu. Cauza probabilă de incendiu a fost o ţigară aprinsă aruncată la întâmplare, a ars un container din plastic şi încă două au fost degradate.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie