Intervenţii I.S.U. 17.10.2017


Luni, în jurul orei 13.12, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru a asana un element de muniţie găsit de către un cetăţean în pădurea din apropierea localităţii Moigrad.

Pirotehniştii ajunşi la faţa locului, au identificat muniţia ca fiind o grenadă de mână ofensivă. Elementul a fost preluat, transportat şi depozitat în condiţii de siguranţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj recomandă, pe această cale cetăţenilor, ca la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul unic de urgenţă 112, fără a le atinge, a le mişca sau a le schimba poziţia acestora.

Ieri seara, la ora 19.00, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 1 H pe raza localităţii Nuşfalău.

În urma accidentului, un copil (o fetiţă de 10 ani) a fost rănit uşor (o plagă la nivelul arcadei drepte) şi transportată de către un echipaj SMURD la CPU Şimleu Silvaniei, pompierii au deconectat bateriile celor două autoturisme şi au sablat carosabilul.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie