Intervenţii I.S.U. -30.09-01.10.2017


Sâmbătă, la ora 16.16, un echipaj SMURD de la Garda Ileanda a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut pe drumul E 58, în apropierea localităţii Răstoci (pe Mesteacăn).

În urma accidentului în care a fost implicată o motocicletă, a rezultat o persoană rănită uşor (un bărbat de 39 de ani care conducea motocicleta) care a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportată la spitalul din Jibou.

Sâmbătă noaptea spre dumincă, la ora 03.48, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe drumul E 81 (pe Meseş), în apropiere de intrare în localitatea Zalău.

Pompierii au descarcerat o persoană (o femeie), două echipaje SMURD şi cinci echipaje ale ambulanţei au transportat cele nouă persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 59 de ani rănite la UPU SMURD Zalău.

Duminică dimineaţa, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut pe DC 75, între localităţile Fetindia şi Aghireş. În urma accidentului o persoană de sex masculin a fost încarcerat (56 de ani) şi alte trei persoane au fost rănite. Un bărbat de 58 de ani a fost găsit de echipajele ambulanţei şi un echipaj SMURD în stop cardiorespirator. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare persoana nu a răspuns şi a fost declarată decedată la UPU SMURD Zalău.

Duminică la ora 11.55, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la centrala termică a unei locuinţe din localitatea Porţi. Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum deteriorat. Au ars diferite piese ale centralei termice, incendiul a fost împiedicat să se extindă şi la imobil.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie