Interventii I.S.U 04.09.2017


Luni dimineaţa, la ora 10.50, Detaşamentul de pompieri Zalău şi SVSU Buciumi au intervenit la un incendiu izbucnit la bucătăria unei case din localitatea Bodia.

Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al unui aparat electrocasnic (frigider) lăsat sub tensiune. Au ars materiale textile, un toc de uşă, aparatul electrocasnic şi s-au deteriorat pereţii încăperii.

La ora 12.14, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit într-un canal tehnologic dezafectat situat pe strada Corneliu Coposu din municipiu.

Incendiul a fost declanşat de nişte persoane fără adăpost şi au ars diverse resturi menajere şi deşeuri.

Luni în jurul prânzului, la ora 14.30, Detaşamentul de pompieri Zalău a intervenit la un accident rutier petrecut pe drumul E 81, între localităţile Ciumărna şi Zalău (pe Meseş), în care au fost implicate un autoturism şi un autotren încărcat cu maşini.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale soferului autotrenului care a fost transportat ulterior la UPU SMURD Zalău, pompierii au sablat carosabilul şi au deconectat bateria autoturismului. Traficul s-a desfăsurat cu dificultate pe sensul de urcare spre Cluj.

La ora 14.28, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să salveze un animal (o cabalină) căzut într-o groapă, pe un teren din localitatea Sălăjeni.

Pompierii au reuşit să scoată calul din groapa de aproximativ 2 metri adâncime şi au predat animalul proprietarului. La intervenţie a participat şi SVSU Bocşa.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie