Intervenţii I.S.U. 25-26.08.2017


Vineri seara, la ora 20.04, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pentru a scoate o persoană căzută în valea localităţii Creaca. Pompierii ajunşi la faţa locului, au scos bărbatul (54 de ani), însă din nefericire acesta era decedat.

În data de 25.08.2017, la ora 22.22, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Oborului din localitate. În urma accidentului o persoană de sex feminin (40 de ani) a fost încarcerată, pompierii au scos victima şi au deconectat bateria autoturismului, iar un echipaj SMURD ş unul al ambulanţe i-a acordat îngrijiri medicale, după care a fost transportată la UPU SMURD Zalău.

Sâmbătă după masă, la ora 17.29, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran din localitatea Hereclean. Focul a mistuit aproximativ 5,5 ha de vegetaţie uscată.

La ora 17.53, Secţia Şimleu Silvaniei şi SVSU Crasna au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit pe un teren din localitatea Marin. În urma unor lucrări de igenizare focul s-a propagat de la gradina unei gospodării la grădina vecină incendiul distrugând 20 de baloţi plante furajere şi mai mulţi pomi fructiferi.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie