Interventii I.S.U. 19.06.2017


Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină luni dimineaţa, la ora 10.13, pentru a salva o persoană (un copil de aproximativ 3 ani) care s-a blocat accidental în baia unui apartament dintr-un imobil situat pe strada Avram Iancu din municipiu.

Pompierii au deblocat uşa şi micuţul teafăr a fost predat mamei sale. Luni seara, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină pentru a salva o persoană care era urcată pe acoperişul unui imobil (blocul Mercur) şi ameninţa că se aruncă de acolo. Bărbatul, de 49 de ani, a fost convins în cele din urmă să renunţe la intenţia sa şi a fost transportat de un echipaj SMURD la spital.

Luni seara. la ora 20.00, pompierii zălăuani su fost solicitaţi să intervină pentru a debloca uşa unui apartament dintr-un imobil situat pe strada Sfânta Vineri din municipiu.

Pompierii au intrat în apartament cu ajutorul scării culisabile prin geamul de la bucătărie şi au găsit o persoană (un bărbat de 68 de ani) şi a fost predată unui echipaj al ambulanţei.

Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină luni seara, la ora 23.07, pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa (o şură) unei gospodării din localitatea Ciocmani.

Cauza probabilă de incendiu a fost folosirea intenţionată de către o persoană neidentificată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul. Au ars aproximativ 17 mp din acoperişul imobilului.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie