Intervenţii I.S.U. 26.04.2017


Miercuri dimineaţa, la ora 09.16, Garda Ileanda a fot solicitată să salveze un animal (o bovină) căzut într-o fântână dezafectată (fără apă) în localitatea Hăşmaş. Pompierii au reuşit să salveze animalul şi să îl predea proprietarei.

La ora 17.29, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism situat pe strada Pictor Ioan Sima din municipiu.

Cauza probabilă de incendiu au fost efectul termic şi scurgeri de combustibil. Au ars materiale plastice şi instalaţia electrică din compartimentul motor, şi s-au degradat farurile şi parbrizul din faţă ale autoturismului.

Miercuri după masă, Detaşamentul de pompieri Zalău şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Românaşi au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la fondul forestier al localitatăţii Românaşi. A ars litiera pădurii de pin pe aproximativ 1 ha.

La ora 19:34, pompierii zălăuani a fost solicitaţi să intervină pentru a salva o persoană care ameninţa că se aruncă în gol de pe un imobil situat pe strada Sfânta Vineri (în apropierea adăpostului de noapte) din municipiu.După aproximativ o oră,bărbatul de 49 de ani, a fost convins să renunţe la intenţia sa şi a coborât, fiind transportat ulterior de către un echipaj SMURD, la spital.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie