Intervenţii I.S.U. 28-29.03.2017


Pompierii sălăjeni au fost solicitați, astăzi 28.03.2017, să intervină de șapte ori la incendii de vegetație uscată astfel: între localitățile Cliț și Ciocmani (au ars aproximativ 4 ha pășune și circa 1 ha litieră de pădure), Zalău ( pe strada Fabricii, strada Cerbului), un teren din localitatea Doba ( a ars un autoturism abandonat), o plantație de pomi de la ieșirea din localitățile Ulciug, Hida și Lompirt.

Marți, în jurul orei 17:49, Secția de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 1H, în apropierea localității Cuceu.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea șoferului unui autoturism (un bărbat de 72 de ani), au deconectat bateria și au sablat carosabilul. Ambele persoane rănite au fost transportate de către echipaje ale ambulanței la UPU Zalău.

Miercuri dimineaţa, la ora 08.55, Detaşamentul de pompieri a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la acoperişul anexei unei gospodării din localitatea Treznea.

Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al coşului de fum necurăţat de funingine. Au ars aproximativ 12 mp din acoperişul anexei (camera centralei), pompierii au acţionat prompt şi au lichidat incendiul înainte ca flăcările să se extindă la acoperişul casei.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie