Intervenţii I.S.U. 11-12.03.2017


Sâmbătă 11.03.2017, pompierii sălăjeni au fost solicitaţi să intervină la cinci incendii de vegetaţie uscată, câte unul în Uileacu Şimleului şi Fetindia, şi trei în Nuşfalău, însă nu au fost înregistrate pagube.

Duminică dimineaţa, la ora 05.54, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării de pe strada Pomilor, din Zalău.

Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spaţii închise, a ars afumătoria din lemn şi produse din carne.

Duminică, în jurul prânzului, un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane căzute în propriul apartament dintr-un imobil situat pe strada Partizanilor, din Şimleu Silvaniei.

Paramedicii au acordat îngrijiri medicale la faţa locului bărbatului, după care a fost predat unui echipaj al ambulanţei pentru a fi transportat la Spitalul din Şimleu Silvaniei.

În data de 12.03.2017 au mai fost înregistrate trei incendii de vegetaţie uscată în localităţile Sânpetru Almaşului, Brebi şi Sutor.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie