Intervenţii I.S.U. 19.11.2016


Sâmbătă dimineața, în jurul orei 08:38, Garda Nușfalău a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa (o șură) unei gospodării, din localitatea Halmășd.

Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spații deschise. Au ars aproximativ 120 mp din acoperiș, circa 450 baloți și 3 tone fân, 3 uși , 2 geamuri.

Sâmbătă seara, la ora 21:57, Detașamentul de pompieri Zalău, Secția de pompieri Șimleu Silvaniei și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Sărmăşag au intervenit la un incendiu izbucnit la o casă în localitatea Sărmăşag.

Cauza probabilă de incendiu a fost coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile. Incendiul a fost observat târziu deoarece proprietarul nu se afla acasă, iar la sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau cu putere la o mare parte din acoperiș. Au ars :aproximativ 300 mp din acoperișul casei și al anexei, 3 camere de la mansarda imobilului în proporție de 90%, la parter a fost deteriorat parchetul și piese de mobilier.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie