Intervenţii I.S.U. 05-06.11.2016


În data de 05.11.2016 , echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru a asana mai multe elemente de muniţie găsite în grădina unei gospodării, din localitatea Treznea.

Pirotehniştii ajunşi la faţa locului, au identificat muniţiile, ca fiind 255 bucăţi cartuşe infanterie de calibrul 7,62 mm, acestea fiind descoperite de către un localnic care efectua lucrări de amenajare în propria grădină.

Elementele a fost preluate,transportate şi depozitate în condiţii de siguranţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj recomandă, pe această cale cetăţenilor, ca la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul unic de urgenţă 112, fără a le atinge, a le mişca sau a le schimba poziţia acestora.

Duminică dimineaţa, în jurul orei 05.00, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării situată pe strada Maxim Gorki din Zalău.

Incendiul a pornit de la o instalaţie electrică improvizată .Au ars mai multe bunuri depozitate în magazia de lemne (2 bidoane de plastic, 2 butoaie de lemn, 4 lădiţe de plastic, 2 uşi, lemne) şi aproximativ 20 mp din acoperiş.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie