Intervenţii I.S.U. 03-04.09.2016


Sâmbătă, în jurul prânzului, pompierii şimleuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu de vegetaţie uscată izbucnit în gradina unei case situate pe strada Independenţei, din Şimleu Silvaniei.

Nepotul proprietarului s-a jucat cu chibrituri generând incendiul în gradina din spatele casei, din fericire, pompierii au lichidat flăcările înainte ca acestea să ajungă la imobil.

Sâmbătă seara, garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la mai multe căpiţe de plante furajere din şura unei gospodării din localitatea Gâlgău.

Fiul proprietarei a transportat plante furajere de pe câmp, la sosirea în anexă, acesta a observat fum la una din roţile atelajului, declanşându-se incendiul. Flăcările au mistuit aproximativ 0,3 tone plante furajere depozitate în anexă şi circa 0,3 tone transportate în căruţă.

Duminică după masă, Garda Hida şi un echipaj SMURD al Detaşamentului Zalău, au fost solicitate să intervină la un accident rutier, petrecut pe drumul E81, pe raza localităţii Sânmihaiu Almaşului.

Pompierii au deconectat bateria autoturismului, au sablat carosabilul, iar cele 2 victime au fost transportate de către echipajul Smurd şi un echipaj al ambulanţei la spitalul din Zalău.

La ora 17.35, pompierii zălăuani, au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexă a unei gospodării din localitatea Crişeni.

Cauza probabilă de incendiu a fos,t fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător, o ţigară fiind aruncată aprinsă la întâmplare. Au ars aproximativ 20 metri pătraţi din acoperişul imobilului şi diverse bunuri depozitate acolo.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie