Intervenţii I.S.U. 27.08.2016


Pompierii sălăjeni au fost solicitaţi să intervină în data de 27.08.2016 de şase ori.

Sâmbătă dimineața, Detașamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină, pentru a stinge un incendiu izbucnit la cablul electric al unui stâlp, din localitatea Aghireș.

Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al unui cablu electric defect arzând aproximativ 5 metri din acesta.

La ora 13.34, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină în colaborare cu SVSU Sărmăşag pentru a stinge un incendiu de vegetaţie uscată pe un teren viran din localitatea Sălăjeni, flăcările mistuind aproximativ 3 ha. O oră mai târziu, pompierii au intervenit la un incendiu de vegetaţie uscată pe un teren viran din localitatea Borla arzând aproximativ 0,5 ha.

Garda Cehu Silvaniei a fost solicitată să intervină sămbătă după masă, la un incendiu de vegetaţie uscată pe un teren din localitatea Ariniş (judeţul Maramureş). Incendiul s-a manifetat pe o suprafaţă de aproximativ 10 ha.

Sâmbătă seara, pompierii cehuani în colaborare cu SVSU Băseşti, au intervenit la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării (bucătărie de vară) din localitatea Băseşti (judeţul Maramureş).

Cauza probabilă de incendiu a fost burlanul de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile. A ars acoperişul şi planşeul din lemn pe aproximativ 25 mp.

La ora 22.24, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei în colaborare cu SVSU Sărmăşag au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării (o şură) din localitatea Zalnoc.

Cauza probabilă de incendiu a fost folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul. Au ars aproximativ 5 tone de plante furajere şi 80 baloţi de fân.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie