Intervenţii I.S.U. 01-02.08.2016


Luni, în jurul prânzului, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru a asana un element de muniţie neexplodat găsit în pădurea Meseş.

Pirotehniştii ajunşi la faţa locului, au identificat muniţia, ca fiind un proiectil de artilerie de calibrul 76 mm, acesta fiind descoperit către un localnic. Elementul a fost preluat,transportat şi depozitat în condiţii de siguranţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj recomandă, pe această cale cetăţenilor, ca la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul unic de urgenţă 112, fără a le atinge, a le mişca sau a le schimba poziţia acestora.

Pompierii Gărzii Nuşfalău, au fost solicitaţi să intervină, în data de 01.08.2016, în jurul orei 22.14, pentru a evacua trei persoane (un adult şi doi copii) dintr-o locuinţă inundată din localitatea Zăuan. Pompierii au intervenit şi pentru a evacua apa din două gospodării (o bucătărie de vară şi un beci) din aceeaşi localitate.

Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a intervenit, în noaptea de luni spre marţi, pentru a evacua apa din subsolul unei case din localitatea Cristelec.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie