Intervenţii I.S.U. 27.07.2016


Miercuri, la ora 16.30, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de pasageri, aflat în gara localităţii Surduc. Trenul se deplasa pe ruta Satu Mare-Mangalia, după izbucnirea incendiului locomotiva a fost decuplată de la garnitura de vagoane, limitându-se astfel propagarea flăcărilor.

Cauza probabilă de incendiu a fost supraîncălzirea a unuia dintre acumulatorii locomotivei, din fericire neînregistrându-se victime.

Garda Ileanda a fost solicitată miercuri după masă, să intervină cu un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD la un accident rutier petrecut pe DN 1 C, la ieşire din localitatea Ileanda spre Dej.

Pompierii au scos dintre fiarele contorsionate pe şoferul autoturismului ,însă cu toate eforturile depuse de către echipajul SMURD şi cel al ambulanţei, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decedat.

Miercuri seara, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 19 B, între localităţile Porţ şi Ip.

Un autotren, care transporta ovine, pe ruta Marghita-Constanţa, s-a răsturnat pe o parte, în afara părţii carosabile.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale la faţa locului şoferului, au deconectat bateriile vehiculului şi au executat operaţiuni de tăiere al balamalelor uşilor din spate şi al părţilor laterale a semiremorcii pentru a evacua animalele vii, fiind salvate aproximativ 240 de oi, dintr-un total de 580.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie