Intervenţii I.S.U. 22.05.2016


Duminică dimineaţa, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Buciumi.

Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic de la un echipament de iluminat improvizat. Au ars aproximativ 200 kg fân, diverse bunuri depozitate în anexă şi 30 pui de găină.

Garda Hida, a fost solicitată să intervină, în jurul orei 12.00, la un accident rutier petrecut pe drumul E 81, pe raza localităţii Sutor. Pompierii au deconectat bateria autoturismului şi o victimă a fost preluată de un echipaj al ambulanţei.

Pompierii jibouani au fost solicitaţi să intervină la ora 12.13, la un accident rutier petrecut pe DN 1 H în apropierea localităţii Firminiş. Pompierii au deconectat bateria unuia dintre autoturismele implicate în accident pentru a evita producerea unui incendiu.

La ora 12.42, un echipaj Smurd de la Nuşfalău a intervenit pe DN 1 H, la un accident de motocicletă. Victima a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la spitalul din Şimleu Silvaniei.

Garda Ileanda a fost solicitată, să intervină în jurul prânzului, la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Letca.

Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit de la o priză electrică defectă. Au ars aproximativ 60 mp din anexă, 0,5 tone de grâu, 1 tonă de fân şi o moară de cereale.

Pompierii zălăuani, au intervenit duminică, la ora 14.06, la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiu.

Pompierii ajunşi la faţa locului au deconectat bateria şi au repus pe roţi unul dintre autoturisme care era răsturnat.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie